I own a Taurus

En ny vecka har börjat och det blir jobb hela veckan, kanske börjat med träningen igen och sen så blir det att umgås med vänner och killen. Nu har vädret blivit så underbart så då vill man bara vara ute och njuta, så jag får hoppas att det håller i sig även tills jag har slutat för dagen. Jag ska visserligen till Friskis&Svettis ikväll för att jobba, lite segt då jag är så trött idag, men snart så är det sommarlov där så då behöver jag inte åka dit varje månad för jobb, och det ska bli lite skönt.

Men på tal om annat så var jag och killen i stan i lördags och shoppade lite, och jag fick med mig 4 saker hem. Jag köpte dom skorna som jag visade er i ett tidigare inlägg (ska visa bild på dom sen när jag kommer hem) och dom var så snygga. Jag blev helt kär så jag köpte dom. Men det var inte det enda jag köpte, utan jag köpte en dator också. Det blev en Taurus Experienced GTX 650, som är en stationär dator. Jag har just nu en bärbar som börjar packa ihop så kände att jag behövde något nytt och då stationära datorer är bättre  och lättare att uppgradera så blev det en sån. Så nu kan jag spela spel, kolla på film, kolla på serier, och även surfa på nätet och det gamla vanliga. Så det känns bra. Köpte även ett tangentbord och ett par högtalare också, datorskärmen kommer jag fixa sen.

Image