Olives in a different form

Man får ofta höra att de naturliga produkterna är dom som är bra för oss, om man jämför med alla produkter där konstgjorda ämnen, kemikalier osv är tillsatta, som gör mer skada i längden än nytta. Eller jag vet faktiskt inte så mycket om skönhet och vad alla konstgjorda ingredienser i våra skönhetsprodukter egentligen gör för kroppen och huden i längden men jag kan tänka mig att det inte är så bra. Därför är det bra om man väljer produkter med mer naturliga ingredienser som kan hjälpa huden att bygga upp sig på ett naturligt sätt.

I månadens reddville utskick så fick vi hem ett paket som innehöll en handkräm, ansiktskräm och en bodylotion från Oliva By CCS som är ett ekologiskt märke som lägger fokus på att göra ekologiska produkter som även värnar om miljön. Jag har som sagt lovat mig själv att bli bättre på att smörja in mig så att man hud kommer tacka mig i framtiden så då kan det vara bra att använda en lotion som dessutom är ekologisk och innehåller bra produkter. Jag tackar för paketet reddville, ni vet vad som krävs för att hålla kroppen och sig själv frisk och fräsch! 🙂

Image

Image