Dessa vill jag ha

Jag har fortfarande 30 minuter kvar att fördriva på jobbet innan jag får gå så jag sitter just nu och kollar på skor då jag vill förnya mig. Jag letar efter snygga vardagsskor som är bekväma, enkla, snygga och stilrena. Det ska inte vara konstiga färger eller designer utan stilrent, men det är tydligen otroligt svårt att hitta då dagens mode tydligen inte har någon stil alls då allt ska vara helt konstigt. Men jag har kollat runt en massa och hittade dessa loafers på Scorett och jag blev kär. Dom är enkla och stilrena och ser väldigt bekväma ut. Det enda som jag ser som nackdel är priset då jag är väldigt snål av mig, men nu har jag ju jobb så jag kan köpa dom, men det är bara jag som är nojig när det kommer till dyra plagg. Jag kommer nog köpa dom ändå, måste bara gå och prova dom först, sjukt snygga!

Image

 

Image

 

Image