Otroligt generöst

Av alla event jag har gått på så är reddville by far de bästa på att skapa ett inspirerande, intressant, roligt, välkomnande och trevligt event där man verkligen får en bra kväll. Det senaste eventet dom hade nu under den internationella kvinnodagen i fredags tillsammans med tjejgymmet Rosa Skrot var bara ett av dom. Vi kände oss välkomna och blev verkligen inspirerade. Men då ni redan vet om vad som hände under eventet så tänkte jag berätta lite kort om vad vår otroligt generösa goodiebag innehöll. Jag blev riktigt chockad när vi fick en träningstopp och ett par träningsbyxor från märket Röhnischer (!!?) som var väldigt snygga. Vi fick även Julia Fors bok Bodylicious, lite hudprodukter, en fin ljuslykta, smink från make up store, tre gratis träningstillfällen på Rosa Skrot, lite värdecheckar, en fin rosa ros och en massa annat. Detta var nog en av de finaste goodiebagsen jag har fått så tack så mycket, jag ser framemot ert nästa event!

image

image

image

image

image

image

One Comment