Rosa skrot är något för alla tjejer

Så vad hände i fredags då under det event som reddville hade planerat ihop för att fira din 2-års dag, samt den internationella kvinnodagen. Hela kvällen var en enda stor inspiration i ett rosa paket där tjejgymmet Rosa Skrot stod för lokalen och de inspirerande träningspassen. Hela kvällen började med att vi fick ta lite wrapptilltugg och en riktigt god smoothie innan det var dags att lyssna på en föreläsning om HPV viruset men även få lite inspiration från kostrådgivaren Julia Fors där hon pratade om hur viktig kosten är. För det är lätt hänt att man glömmer bort att äta bra då man är stressad osv men hon sa att det är väldigt enkelt bara man tänker efter lite. Allt snack om mat gjorde mig bara mer hungrig men innan det var dags för middagsbuffe så skulle jag, Lotta och Emma försöka oss på ett zumba pass som gick sådär. Jag har så svårt att röra mig så sexigt så jag kände mig mest bara ful. Men men, det var bra träning och jag vart helt slut efteråt. Dusch var då ett måste innan middagen så jag tvättade mig lite lätt och fixade till mig lite innan vi fyllde på med energi igen. Goda laxrullar med ris och bröd, yummie!
Tack för den underbara kvällen, ni lyckas verkligen med era event! Visar er innehållet i goodiebagen sen för nu ska jag jobba på Friskis så vi hörs när jag kommer hem.

image

image

image

image