Tiden flyger iväg

Jag tycker det är svårt att blogga nu när jag bara jobbar och tränar om dagarna. Det svåra är inte att jag inte har något att blogga om utan det svåra är att hitta tiden till det. När jag är på jobbet så kan jag bara blogga nu under lunchtid men sen så direkt när jag har slutat så måste jag skynda mig till Stinsen för att träna med mamma och sen när jag kommer hem är jag så trött att jag somnar. Mitt liv för mig just nu handlar om att jobba, träna och sova. Och på något konstigt sätt så försvinner så ofantligt mycket tid till att ta mig till träningen och hem. Jag har räknat ut att under en träningsdag så går jag i totalt 3 timmar, och det är mycket tid. Men nu ska jag inte sitta här och klaga då jag är glad att jag får jobba och sitta och äta lunch när det är lunchtid. Vi hörs innan jag lämnar jobbet och det lovar jag att göra.

image