Lördag

Hej på er alla härliga människor där ute, är allt bra med er? Med mig är det bara toppen då jag har avslutat min första jobbvecka igår och firade mitt nya jobb med soulie Emma igår på The Laughing Duck i stan. Vi mötte upp min vän Anine och hennes kompis Weronica och bestämde oss för att sätta oss på skrattande ankan och vi hade det väldigt trevligt. Mycket folk, skön musik, lite dricka och väldigt trevligt sällskap på det är receptet på en bra kväll. Och jag vet att jag inte har bloggat på två dagar men då jag inte är van med att jobba heltid så blir jag så trött när jag kommer hem att energin går åt till annat. Men nu ska jag bli bättre på det, det lovar jag (har typ redan sagt det 100 gånger redan att jag lovar det). Ska berätta mer om min jobbvecka och allt annat nytt lite senare för nu så ska jag kolla runt på kläder lite.

image

/ Emilia

You may also like