Jag är så himla lycklig just nu

Hej på er, har ni saknat mig?

Jag är ledsen för att jag inte har bloggat, det har bara blivit så då jag har haft mycket att tänka på och då jag har väntat på att ha fått ett svar angående ett jobb jag hade sökt och även varit på intervju hos. 

Ni har i ett par inlägg fått läsa om att jag har längtat efter att få ett jobb, om att få det där samtalet där arbetsgivaren säger ”vi vill anställa dig”, och idag så fick jag det samtalet som jag har väntat på. Jag har äntligen fått ett jobb och jag är överlycklig och vet inte riktigt hur jag ska reagera. Jag är otroligt glad och jag känner mig så lättat över att någon äntligen har upptäckt mig och vad jag går för. Det är det här som jag har längtat efter och jag har nu äntligen fått det, så om ni ser en onormalt glad tjej på stan idag så är det jag. Kom gärna fram och säg grattis då! 😀

Image