Jag vill ha

Ni kommer väl ihåg att jag tidigare har sagt att jag är ute efter en chanel inspirerad jacka/kofta, och att jag hittade en på H&M som på hemsidan såg riktigt snygg ut men som in real life mest såg ut som en trasmatta som man hade sytt till en kofta. Jag blev lite besviken då och fortsatte kolla runt i flera andra butiker men inte riktigt hittat en, då det alltid något i designen som har förstört koftan. Att den antingen har varit för kort, för lång, haft för hårt material, fula och opassande utsmyckningar, haft dålig passform osv. Det tycker jag är väldigt tråkigt när det blir så, men nu tror jag att jag har hittat en som ser snyggare ut än den förra koftan jag ville ha. Men jag tänker inte ropa hej förens jag har testat den, så ska se om jag hittar den i butik imorgon. För den här var snygg.

Image