You Can, You Will

Dessa två bilder tog jag vid Nike Blast eventet nu i början av februari, så jag tänkte att det kunde vara läge att visa dom för er. Den ena är mer ”yeey jag kan göra det” medans den andra som är svart vit är mer cool och ”jag ska allt visa er att jag också kan”… typ.

Jag som är beroende av att ta bilder och om tillfället ges där man kan bli fotad gratis och även få bilden gratis, så är jag snabbt där och ser till att bli fotad. Det är bara så jag är, och jag gillar det.

Men nu ska jag fortsätta söka jobb, jag känner att det borde vara nära nu för mig att bli anställd. Kom igen nu, kan inte någon fastna för mitt cv och personliga brev och faktiskt se att jag är värd att anställa?

Jag säger då som tröjan: You Can, You Will. Jag kan få ett jobb och jag ska få ett jobb. Nu kör vi!

510d7e56c09d54.14640432 510d80c3b77b72.07903186