Nike Blast Night

Nu så ska ni få höra lite om vad som hände igår under eventet Nike Blast Night, och jag kan säga er att det känns i kroppen idag. Jag kan knappt gå. Men i alla fall så handlade eventet om att inspireras och motiveras till att kicka igång sitt träningsår, och till att visa Nikes nya kollektionen.
Det blev dansuppvisningar som jag dog av då dem var så grymma. Jag måste börja dansa igen, jag saknar det alltid när jag ser duktiga dansare. Jag måste bara se till att hitta rätt dansgrupp för mig.
Men sen så var det dags för den efterlängtade träningen på 60 minuter att dra igång, där vi körde igenom kroppen helt. Det var sjukt jobbigt men ändå roligt då instruktörerna var så peppande.
Efteråt så fick man ta två bilder om man ville (får visa i ett annat inlägg då jag skriver detta via mobilen) och sen mingla runt. Jag ville såklart fotograferas så jag fick två bilder tagna innan jag och Emma bestämde oss för att åka hem. Vi hämtade ut våran goodiebag och begav oss sedan ut i kyla. En trevlig lördag helt enkelt.

image

image

image

image

image

image

image