Är dagen redan slut?

Som rubriken lyder så är jag lika förvånad, är dagen redan slut? Vart tog denna torsdag vägen? Då jag tydligen har varit i min fantasivärld idag så har jag missat att klockan har tickat och så har jag missat att blogga för er. Att man kan vara så dålig. Men jag kan säga att jag kommer gottgöra det för er under morgondagen, så oroa er inte. Idag så har jag i alla fall varit och tränat, Körde rygg och bröst idag så nu kan jag stolt säga att jag har gjort träningen för denna veckan och det känns skönt.

Men tråkigt nog så fick jag någon smäll (psykiskt) när jag kom hem då jag har blivit nekad av så många jobb de senaste dagarna. Jag förstår helt ärligt inte varför det är så svårt för mig att få ett jobb. Jag har erfarenheten men det går inte, så jag förstår inte. Jag har kollat runt på en massa olika jobb att söka. Barnvakt, elevassistent, butiksmedarbetare, administratör, receptionist, läxhjälp online samt i någons hem, hundvakt, diskare, servitör, cafébiträde osv…. Jag söker allt, men det går inte. Jag förstår inte varför….

Men jag kan inte sluta söka jobb, jag vill ha ett jobb och jag behöver ett jobb för att känna att mitt liv känns värdefullt. Så finns det någon arbetsgivare som vill anställa mig? Om någon av er läsare känner någon som söker personal i Stockholm, så skulle jag bli så otroligt glad om ni ville tipsa mig om det, jag erbjuder en länk som tack.

Image