Är man en stjärna så är man

Jag kan stolt, och lite kaxigt säga att jag har varit med i tv, i en reklamfilm, där jag var en av huvudkaraktärerna. Hur många av er kan säga samma sak? Nej, men skämtåsido. Jag nämnde för ett tag sedan att när jag var med i statist.se förut så lyckades jag få ett jobb som statist i Postkodlotteriets reklamfilm. Detta var under hösten 2011 då. Jag blev väldigt glad och såg framemot att stå och klappa i bakgrunden eller vad vi nu skulle få göra. Väl på plats så fick vi instruktioner om att grupp efter grupp skulle sätta oss vid ett av alla de runda borden som stod placerade vid inspelningsplatsen. Jag var en av de sista som gick och satte sig och jag satte mig, helt ovetandes, på den platsen som skulle få mest uppmärksamhet. Alltså bli en avancerad statist. Gissa om jag blev chockad, och mina planer på att stå och klappa i bakgrunden försvann direkt när jag fick nya uppgifter där jag skulle få agera. Helt otroligt och roligt var det, och resultatet ser ni i filmen här nedanför. Vad tycker ni?

Image

Image

 

Image