Jag har saknat dig

Min älskade och fantastiska mobil är äntligen hemma igen från att ha varit hos mobildoktorn och jag har saknat dig så. Den gick sönder för typ 2 månader sedan men det tog tid för oss att lämna in den så jag har levt med en sån liten Xperia mini i 2 månader, och om man går från att ha använt en Samsung Galaxy Z till en Xperia mini så får man lite damp då man blir så begränsad med den lilla telefonen (man blir ju van med den mobilen man har haft i mer än 1 år). Men nu har jag äntligen fått tillbaka min och det känns bra. Jag har suttit och lagt till användbara appar sen igår men det är så svårt att veta vilka man ska lägga till. Jag har i alla fall lagt till wordpressappen så att jag nu kan blogga via mobilen när jag är ute på äventyr, jag har lagt till facebook, instagram osv. Sånt som jag behöver, men annars så vet jag inte vad jag mer behöver lägga till. Annars så är hela telefonen rensad så jag får se till att fylla den med smskonversationer, anteckningar, spel och en massa bilder, någon som vill stå framför kameran med mig?

ImageImageImage