Längtar till värmen

När man tittar ut och ser den fina snön så verkar vintern ofarlig, men så fort man öppnar dörren och känner den isande kylan så blev helt plötsligt den här årstiden sin fiende. Man känner att man inte vill lämna huset om man verkligen inte måste, för man vill inte utsätta sig för kylan om det inte behövs. Men jag tänker göra det ändå när jag ska vandra till gymmet om ca 1 timme, och man säger ju att man bränner mer om man fryser för att kroppen behöver arbeta hårdare för att värma upp kroppen, så jag välkomnar kylan med öppna armar.

Men jag saknar ändå värmen och vill att det ska bli vår och sommar snart, så det är tur att vi går mot varmare tider nu och inte tvärtom. 

Tänk er när man kan sitta ute i värmen och njuta av en konsert med sina vänner en skön och mysig sommardag? Längtar så!

Image

Image