Tidningen Skriva

Innan jag släckte lampan för att sova i natt så började jag läsa ett magasin från Skriva, som jag totalt har glömt att läsa, och då jag inte var riktigt trött än så passade jag på. För er som inte vet vad Skriva är, så är det en otroligt bra tidning som fokuserar helt och hållet på världen av att skriva; vad man ska tänka på för att skapa verkliga karaktärer, tips på att komma igång med sitt skrivande, hur man blir publicerad osv. En väldigt bra tidning för oss som älskar att skriva och som vill ha en framtid som författare där man ser sin bok i hyllan för bästsäljare. Det är en otroligt bra tidning som jag nu tråkigt nog har slutat att prenumerera på, tror jag, men ska börja prenumerera igen sen när jag har råd.

Men det jag skulle säga var att när jag började läsa tidningen så blev jag mer och mer taggad på att börja skriva på min bok som jag har funderat på länge men inte riktigt känt att det var något att gå på. Men jag satt och skrev ner en massa idéer under tiden som jag läste och jag tror faktiskt att jag har något att gå på. Det kommer kräva en del research men man får helt enkelt chansa och den här boken jag har i huvudet skulle jag själv vilja läsa, så jag ska se till att skriva den.

Image