Missa inte det som visas på SVT1 just nu!

Nu är jag hemma från att ha jobbat på Friskis&Svettis för denna veckan och det var lika roligt som alltid. Jag trivs väldigt bra där så jag är glad över att få stå i receptionen varje måndagskväll.

Men nu är jag hemma och ska äta och samtidigt njuta till en av mina favorit serier. Det är nämligen premiär för Game of Thrones säsong 2 idag, så spännande. Så missa inte det, för ni anar inte hur bra den serien är. Visserligen är ju vi i Sverige sååå efter då jag såg denna säsongen redan för ett år sedan då den hade premiär i England osv, men det är ändå roligt att SVT1 har fått rättigheter till att visa den, för då slipper man den jäkla reklamen som förstör ett bra program. Jag säger bara en sak, njut av den här serien för den är verkligen grym. Jag längtar så mycket tills säsong 3 har premiär om 2 månader, längtar!

Image

Image