Presentkort till Åhléns

Hejhopp lingonpropp, är allt bra med er? Med mig är det helt okej, känner mig väldigt neutral idag där jag inte känner något speciellt, något som faktiskt känns skönt. Men i alla fall. Idag så har jag inte gjort så värst mycket, sökt jobb och tänkt på en väldigt bra affärsidé (ni får inte veta :P), och sen så har jag varit på en kassautbildning på Friskis&Svettis där vi fick en genomgång i hur allting fungerar i vårt system och vad som är rätt och fel osv. Det mesta visste man redan men några saker var bra att man fick förklarat för sig. Sen så var tanken att jag skulle träna, men det skulle jag inte hinna, så jag åkte hem istället. Så nu sitter jag här, och ska söka jobb igen och tänka vidare på min affärsidé. Jag har två stycken affärsidéer som jag tror skulle göra sig bra ute på marknaden, men jag är nog för feg för att satsa, men jag ska ta mig i kragen och göra mina drömmar till verklighet.

Men när jag kom hem så hade jag fått ett brev från presentkortstorget där min beställning av ett presentkort på Åhléns hade kommit, äntligen. Nu så ska jag se till att köpa mig en kalender så att jag kan hålla kolla på allt som händer under detta åt.

Image