Mina ben är trötta

Hej på er, har ni njutit lika mycket som jag av det otroligt mysiga väder vi har haft här i Stockholm? För jag har njutit så mycket med att få snön rätt upp i ansiktet och på hela kroppen så att jag såg ut som en snögubbe. Väldigt mysigt….

Men i alla fall, idag så var jag på en kort intervju angående ett jobb som skulle vara väldigt roligt att få. Jag får veta i veckan om dom vill att jag ska komma på ytterligare en intervju så vi håller tummarna.

Sen så var tanken att jag skulle gå till Friskis&Svettis för att träna med mamma, men då hon höll på att ta undan julen här hemma så ville inte jag gå och träna själv (jag vet, jag är larvig) så jag gick hem och nu sitter jag här. Trött, lite frusen och sjukt seg i benen. Det är ju tungt att gå i snö.

Men jag gick in en snabbis på H&M där jag köpte en nya deo från Dove, ett torrshampoo från Proffs, samt en kräm för ansikte/kropp/hand från Nivéa Soft. Allt gick på 99 kr och jag använde mitt presentkort jag fick på H&M av Lotta. Jag tackar, jag tackar.

Image

Image