LifeStyles of the Rich and Magical

Just nu så sitter jag och ändrar i mitt träningsschema…… igen. Jag blir aldrig nöjd med det jag klistrar ihop då jag efteråt tänker efter om jag verkligen orkar följa det som jag har satt upp, för det viktiga med mitt träningsschema är att jag ska orka fullfölja det och leva med det. Så jag har valt att ändra på schemat igen, så vi får se vad jag kokar ihop denna gången.

Så medan jag fokuserar på att hitta bra övningar att göra, samt när jag ska göra dom så måste jag bara visa er två klipp från filmen Aladdin And The King Of Thieves, som jag asgarvar åt. Jag tycker att det bästa med Aladdin filmerna är Anden, för han är helt underbar, och i dessa två klipp så dör jag för att det är så sjukt roligt. Om ni inte skrattar när ni ser detta så är ni tråkiga. Bara så ni vet.