Det säkra före det osäkra

Jag har blivit otroligt nojjig just nu då jag är rädd att datorn ska krascha så att alla mina bilder och dokument som jag vill ha kvar ska försvinna. Det har hänt med mina föräldrars förra dator där alla bilder från mina år i grundskolan, min bal i 9an, min avslutning, mina bröders student, våra resor osv har försvunnit. Det är jag otroligt ledsen över och jag försöker nu hitta något sätt att få tillbaka dom på, genom att hitta ett ställe att lämna in hårddisken för lagning. Men då blev jag väldigt rädd för att min dator jag sitter vid nu ska krascha av någon anledning så jag ska nu sitta och föra över alla mina bilder och dokument som jag vill spara till ett usb. Bara för att vara på den säkra sidan att jag alltid kommer ha dom kvar. För bilder är inget jag vill förlora.

Dessa två små smarta saker fick jag via en Tampongs for free kampanj för ett tag sedan där de informerade om HPV-viruset. Så jag tackar för dessa, de kommer till användning nu.

Image