13 januari 2013

Godeftermiddag, är allt bra med er, eller ligger många av er bakis i sängen och lovar er själva att aldrig dricka alkohol igen? En klassiker efter en bra utgång som slutar med att man blir bakis dagen efter. Men jag kan säga till er att jag blir inte bakis. Jag vet inte varför jag inte blir det, men jag klarar mig av någon anledning från huvudvärken, yrseln och illamåendet. Nu vet jag ju inte hur man känner sig när man är bakis, men det är i alla fall vad jag har hört att man mår.

Men jag klagar inte, det är faktiskt väldigt skönt att kunna vakna upp utan några biverkningar från gårdagens drickande, och bara må bra. För det spelar ingen roll om jag dricker lite eller så mycket att jag mår illa, utan nästa dag mår jag helt perfekt. Är ni avis? 😉

För även om jag skulle dricka ganska mycket av det som är på bilden så skulle jag fortfarande vakna upp nästa dag och må bra. Det är härligt! (Bilden är på nyårsdrickan)

P1000581