1 bild från gårdagen

Det var väldigt trevligt igår när jag var hos Anine för att fira hennes födelsedag, och jag stannade i några timmar innan jag bestämde mig för att åka hem. Men som sagt så var det väldigt trevligt och det var första gången jag fick se hennes och hennes kille Tobias nya lägenhet. Oj vad fin den var, snyggt inredd med enkla färger och den kändes modern, jag blev väldigt avis. Nu känner jag att jag också vill flytta hemifrån snart, så det är dags att hitta det där perfekta jobbet nu eller vad säger ni?. Men i alla fall, så var det rätt så mycket folk där, några som jag hade träffat innan och en del nya ansikten. Men jag stod mest och pratade med samma tjejer under tiden jag var där och minglade kanske inte runt så mycket, men men. Vi pratade om allt möjligt, godaste drinkarna, konstiga namn att döpa sina barn till, plugg, att bli gravid i ung ålder, att Thailand har blivit för svenskt osv. Så vi hade en blandning av samtalsämnen och det var roligt. En lyckad kväll blev det, så tack Anine, och grattis!

P1000729