Lite ändringar i träningsschemat

Nu verkar det som att min blogg bara kommer innehålla träning, träning och träning. Men det kommer den inte göra, det lovar jag, utan bloggen ska handla om mitt liv och det som händer, och just nu så är det träningen som är i fokus, då jag har tid för det, så då kommer det nog bli en del träning i bloggen. Ska försöka ge er lite variation på inläggen. så att det blir roligare att läsa.

Men angående träningen så har jag valt att ändra lite i schemat. Jag hade först tänkt träna hela kroppen varje dag, men läste sedan runt på nätet att det inte var bra, så då valde jag att dela upp det hela. Jag ska träna hela kroppen på 2 dagar, den 3e dagen så ska jag konditionsträna, den 4e och 5e dagen så tränar jag igenom kroppen igen, under den 6e dagen så konditionstränar jag och så den sista dagen så ska jag vila. Jag tyckte detta schema lät bättre så ska köra på det.

Image

Image

/ Emilia

You may also like