Mitt första mål: träna i 30 dagar

Jag har suttit och kollat runt på en massa artiklar på aftonbladet där man har sett vilka förändringar folk har genomgått när dom har bestämt sig för att gå ner i vikt. Jag blir så glad när jag ser bilderna och ser hur mycket dom har gått ner i vikt och jag blir verkligen motiverad till att genomföra samma förändring på mig själv. Jag har bestämt mig nu, och jag sitter just nu och göra lite ändringar i det träningsschema som jag testade igår då jag vill att övningarna ska vara mer effektiva. Är nästan klart tror jag, så då ska jag genomföra programmet här hemma. Har lovat mig själv att träna varje dag i 30 dagar, med inspiration från träningskonceptet World of Shape så ska jag träna 30 dagar och komma i bättre form. Jag kommer inte få drömkroppen, men jag tror att jag kan behöva en start och ett slut när det kommer till träningen. Jag kommer självklart fortsätta träna efteråt, men att ha en början och ett slut kan nog fungera för mig. Det är värt att testa. Men mitt mål är att ha min drömkropp den 1 juni 2013. Nu kör vi!

Jag ska nå min drömkropp den 1 juni 2013 1