Skönhetsrutinerna börjar nu

Jag har bestämt mig för att idag så ska mina nya rutiner införas. Jag har börjat träna idag, jag har försökt komma upp vid en bättre tid (men jag har försökt, det är alltid en förbättring till att inte försöka alls) och sist men absolut inte minst så har jag börjat med mina skönhetsrutiner. Från och med idag så ska hela kroppen få sig en rejäl boost med träning, bättre sömn och skönhet. Både det inre och det yttre ska börja tas om hand. Det tycker jag låter väldigt bra, då jag är väldigt dålig på att ta hand om mig själv. Speciellt när det kommer till att ta hand om det yttre med att smörja in sig osv. Det är jag otroligt dålig på och gör det aldrig. Jag smörjer sällan in mig med bodylotion, jag skrubbar kroppen väldigt sällan, mina händer och fötter lämnar jag ingen omtanke åt och jag använder bara lite då och då ansiktsprodukter till mitt ansikte men slutar efter ett tag då jag antingen inte märker någon skillnad eller för att jag får någon ”biverkning” där jag har tagit fel kräm för min hudtyp. Jag har inte haft tålamodet för allt sånt då det tar tid och blir kladdigt osv, men jag har nu insett att jag måste ta hand om mig själv så att jag kan vara fräsch även när jag är 40+. Så idag så börjar jag med allt, och dessa produkter som ni ser ska jag använda, men till ansiktet så ska jag se till att hitta rätt för min hudtyp, det som är så svårt. Men nu så har jag bestämt mig för att smörja in kroppen, händer och fötter varje dag, skrubba typ 2 gånger i veckan, och varje söndag så ska jag ha en riktigt ta-hand-om-mig-själv-dag där jag ska ha ansiktsmask och göra mig redo för en ny vecka. Åhh, det ska bli så mysigt.

P1000698 P1000699 P1000700 P1000701 P1000702 P1000703

/ Emilia

You may also like