Mitt löfte till mig själv

Som ni kanske vet så är det mest klassiska och vanligaste nyårslöftet som folk lovar sig själv, är att börja träna, och det är även av den anledningen som det alltid är proppfullt på alla gym nu i början av året. Klassiskt och lite uttjatat är det kanske, men för mig så är ett av mina nyårslöften att börja träna. Men jag vill inte heller påstå att det är ett nyårslöfte, för det låter så påtvingat och då man ser det som ett löfte så kommer man tappa det efter ett tag, utan för mig så ser jag bara det nya året som en ny start för att ta tag i mitt liv när det kommer till att få den kroppen jag vill ha. Men nu när jag tänker efter så kan det tolkas som ett nyårslöfte, men jag ser det mer som en möjlighet att använda mig av det nya året som startskottet i detta långa maraton för att få min drömkropp. Det är inget löfte för mig, utan det är något som jag vill. För mig är det en skillnad.

På bilderna nedanför så ser vi Kim Kardashian, och jag visar dessa bilder på henne då det är hennes kropp som jag strävar efter då vi har liknande kroppstyp (kurvor och breda höfter). Detta är mitt mål, om inte mer, och jag ska nå det.

Image

Image