Ett löfte till er

Jag vet, jag är sämst på att skriva i bloggen och jag lovar att jag ska bli bättre på det. Det kan bli ett av mina nyårslöften, det låter väl bra? Jag måste även lämna in min mobil på lagning då den har gått sönder. Den har varit det i kanske 1 månad och jag börjar bli lite irriterad på den lilla Sony Ericsson Xperia mini som jag använder just nu (det är min lillebrors förra) och jag vill gärna använda min Samsung Galaxy telefon igen. Saknar den stora skärmen. Får lämna in den i veckan, för när jag får tillbaka den så kan jag nämligen blogga via mobilen så det kommer göra uppdateringen lite lättare då.

Men idag har jag inte gjort så mycket, jobbade på Friskis&Svettis och det var lika roligt som alltid, skönt att vara tillbaka igen efter julledigheten. Det var mycket folk, lite väntat nu i början på det nya året, men det är bara roligt. Stämningen är så härlig och varm på Friskis, man trivs verkligen.

P1000696