Vad hände på nyår egentligen?

Nu ska ni får höra vad jag hade för mig när jag firade in det nya året. Och som vanligt så bestämde jag mig för att inte planera den kvällen för mycket, för alla vet ju vad som brukar hända på nyår. Att man har för höga förväntningar och kvällen brukar aldrig bli som man tänkt sig. Så jag valde att bara boka en middag och ta kvällen som den kommer.

Hela kvällen började med att bästa Emma kom hem till mig för att sedan åka mot Huddinge tillsammans (det var där middagen var). Vi snackade samtidigt som jag sminkade mig och gjorde mig klar, för jag är som vanligt ute i sista minuten, men det är charmen med mig antar jag. Vi fick sedan stressa till tåget där vi mötte upp Ava och sedan så kom min andra vän, även hon vid namn Emma men vi kallar henne för skåne Emma (hon är då från skåne) för att skilja de två Emmorna åt. Smart va? Men i alla fall, så åkte vi tillsammans till Årstaberg där Avas vän Andrés hämtade upp oss med bil och körde den sista biten hem till Dafni som hade middagen.

Väl på plats så minglade vi med Dafnis syster Jessica, deras vän Elisa och så Dafnis föräldrar, så vi var ett litet gäng. Efter vi hade börjat dricka lite och snackat en del så var det dags för middag. Inbakad oxfilé med rotfrukter, ris, en enkel sallad, god sås och bröd. Mums säger jag bara för det var riktigt jävla gott. Jag åt så himla mycket men det var så gott, väldigt bra jobbat säger jag bara. Tack för att vi fick komma! 😀

Men efter middagen så minglade vi ännu mer och när det var dags för tolvslaget så gick vi ut på gatan och räknade ner tillsammans innan alla skrek GOTT NYTT ÅR! och hela himlen började smälla av alla fyrverkerier. Vi kramades, fick ett glas champange och var otroligt glada över att det nya året var invigt. Vi gick sedan in och drack lite mer och jag och bästa Emma bestämde oss för att åka in till stan för att gå på någon efterfest och festa till det och hitta vår nyårskyss. Så vi drog in till stan men vi hamnade inte på någon fest utan vi gick runt och var bra människor som hjälpte en full kille samt så lämnade vi tillbaka en mobil som vi hittade på Gärdets tunnelbana. Så vi började året som två bra och godhjärtade människor.

Det var dock lite tråkigt att vi inte hamnade på någon efterfest eller fick någon nyårskyss men av någon anledning så lyckades vi ändå komma hem vid klockan 8 på morgonen. Vi hade det trevligt i varandras sällskap så varför vill man att det ska ta slut?

Trots att jag inte firade in det nya året som jag hade velat, då både jag och bästa Emma ville festa och spåra riktigt ordentligt, så var det ändå trevligt.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image