Torsdag

Hejsan, allt bra med er?

Idag så har jag inte gjort så värst mycket än att ha mött min vän Ava i centrum för en fika där vi pratade om nyårsfirandet i måndags, livet, killar och allt annat vi kom in på. Det var en trevlig stund som var ganska kort då hon vart tvungen att gå hem då hon har släkt på besök, Men jag fick någon timme i alla fall, och det är man glad för. Kom sedan hem och åt och nu så sitter jag här och söker jobb och ska påbörja min inspirationsbok inför 2013, där jag ska samla mina mål och drömmar som jag vill ska gå i uppfyllelse innan det nya året tar slut. Det kan vara bra att göra så att man har något att titta på när motivationen är låg. Något som jag känner att jag kan behöva, då jag känner att det mesta är hopplöst. Så jag behöver en massa inspiration, motivation och möjligheten att se mina mål och drömmar tydligt och välformulerade framför mig och inte bara otydliga i mitt huvud. Det ska jag göra nu, leta upp och skriva ner saker som jag vill få ut av mitt 2013!

Men jag ska berätta om mitt nyårsfirande strax, ska inte dra ut på det längre 🙂

Image