Julens gåvor i form av inslagna (öppnade) paket

Nu tänkte jag även passa på att visa er vad jag fick i julklapp i år, bättre sent än aldrig, och jag blev väldigt nöjd kan jag säga. Men efter att jag hade släpat mig ur sängen vid 06:30 så bestod min förmiddag med att stå i receptionen på Friskis&Svettis från klockan 8-11. Tiden gick väldigt snabbt som tur var och jag gick sedan runt i Stinsen medans jag väntade på att Emma skulle komma till Sollentuna och umgås. Vi gick runt i butiker, gick en liten promenad och gick sedan hem till mig där vi satt och snackade ännu mer om livet, framtiden, val, killar osv, och vi kollade sedan på filmen Saw VI, haha. Men vi hade det väldigt trevligt, som alltid, och vi ser framemot nyårsfirandet på måndag, samt så ser vi framemot det nya året. 2013 here we come!!

När vi gick in på H&M så bytte jag 3 julklappar som inte passade, och det var den rosa och turkosa skjortan samt en röd cardigan som inte finns med på bilden, och jag fick ett tillgodokort på H&M som jag sedan spenderade på en foundation, ett puder och ett Lipbalm. Det behövde jag verkligen, men jag har fortfarande pengar kvar på kortet att använda, får se till att hitta något fint klädesplagg också.

Image

Image

Image

Image

Image