Hellre för mycket än för lite

Nu har det varit fullrulle de närmsta två dagarna så jag har helt enkelt inte kunnat blogga eller uppdatera er något om vad som händer i livet. Då jag inte kan blogga via mobilen så var det svårt för mig att uppdatera för er men nu är jag ledig så då ska det komma upp många inlägg. Både igår och idag så har jag varit ute och flängt och vad jag har gjort ska jag berätta nu. 

Vi börjar med fredagen den 28 december, igår alltså, vad hände då egentligen? Som ni vet så börjar det nya året på tisdag, vilket innebär nyårsfirande på måndag, och vad är ett nyårsfirande utan drickan, utan alkoholen? Det är inget nyårsfirande alls så jag och Ava begav oss till systemet för att köpa den nödvändiga drickan. Det blev en del kan jag säga, men hellre för mycket än för lite, för då kan man alltid spara det som blir över till ett annat tillfälle. Perfekt.

Sen efter det så drog jag hem en stund innan jag skulle iväg på ett privat ärende, ett ärende som jag inte kan nämna för er ännu då jag gärna vill ha det för mig själv tills jag vet mer. 

Och sen direkt efter det så drog jag ut till Chill för att fira Ava som fyllde 22 år igår, Grattis <3

Vi satt där en stund innan jag själv drog hem vid halv 1 då jag skulle upp för att jobba 8-11 på Friskis&Svettis, så jag ville åtminstone få några få timmars sömn, och det blev kanske 3 timmars sömn totalt. Men det är bättre än inget. Så nu är jag väldigt trött, har nästan varit uppe i ett helt dygn och varit igång hela dagen idag. Men kommer upp med ytterligare ett inlägg om denna dagen snart, ska bara fixa lite Chai Latte!

Image

Image

Image

Image