En trevlig stund på stan

Det var otroligt härligt att träffa Ava igen och få höra allt om hennes galna äventyr i Skotteland som hon upplevde förra veckan. Jag blev lite avis och hade mer än gärna också upplevt hennes roliga vecka, men jag får se till att göra en resa snart, vill komma iväg lite känner jag.

Men vi tog först en liten promenad i stan innan vi bestämde oss för att sätta oss någonstans. Vi hade först tänkt sätta oss på ett fik, men då de flesta fik stängde så hamnade vi på The Temple Bar i Gamla Stan istället, men det var lika mysigt. Vi var de enda kunderna där i en stund, men det var skönt att ha det lugnt utan en massa störande människor runt sig, så vi kunde i alla fall höra vad vi sa och vi slapp skrika. Det är ju alltid skönt..

Men nu är det dags att söka jobb, wish me luck!

Image

Image

Image