Vet ni någon fotograf?

Jag älskar att stå framför kameran. Jag älskar att fylla kameran eller mobilen med bilder (även fast jag, tråkigt nog, inte gör det så ofta då de flesta jag känner inte gillar att stå framför kameran eller fastna på bild), för att för mig så är varje fotografi ett minne som är värt att sparas. Jag gillar alla typer av fotografier som man fångar i sin kamera. Jag gillar bilderna man tar en helt vanlig dag när man är ute och går eller fikar med en kompis, en galen utekväll med vännerna, en semester/weekend med sina favorittjejer och de bilderna som man tar för att boosta sitt ego. Så kallade modellbilder. Det vill jag göra men jag vill inte gå till The Studio eller något liknande då jag inte tyckte det var bra. Bilden i min header är där ifrån så den är jag nöjd över, samt några bilder till, men jag tyckte att servicen och priserna var väldigt dåliga. Så det vill jag inte göra igen. Utan jag vill hitta någon amatörfotograf som är villig att göra en TFP-fotografering med mig. Det skulle vara sjukt kul. Så vet ni någon som vill komma på en rolig idé till fotografering och göra den till verklighet? Någon som är bra på det här med ljus osv och som kan sin photoshop med att göra coola retusheringar. Det vill jag göra, så om ni vet någon fotograf i Stockholm, skriv en kommentar!

Image