Det är väl bara att börja skriva

Konsten att skriva böcker är ett svårare än vad man tror. Jag har en dröm om att bli författare då jag älskar att skriva och att förmedla en känsla. Jag vill verkligen att läsaren ska se hela historien i huvudet när dom läser, att den spelas upp som en riktigt bra film. Men det svåra för författaren, alltså jag, är att komma på vilken genre jag ska skriva i samt vad berättelsen ska handla om, och att skriva så bra att det blir en bok. Det gäller nog bara att börja skriva på något och se vad det utvecklar sig till att bli. Det är ju lite spännande, en del av resan då man inte själv vet hur historian kommer bli. Men det är som man säger, att det är resan och inte slutdestinationen som är det roliga. Jag ska sätta igång och börja skriva på något nu, får börja på något och se vart det kan leda till. 

Image

Image