Sunday time

Värst vad tiden går fort framåt. Det är redan den 16e december och den 3e advent och det känns som att det bara har gått en dag sen november började. Jag vet inte om man ska känna glädje över att tiden flyger förbi, men jag känner mest ångest för de dagarna som går åt till ingenting. Jag måste lära mig att ta vara på varje dag och se till så att varje dag känns meningsfull när jag går och lägger mig för kvällen. Lev som om varje dag är din sista och det måste jag börja lära mig att göra. Min prioritet nummer 1 är att vända tillbaka dygnet till en normal rytm. Just nu så går jag och lägger mig vid 5-6 och vaknar vid 14-15, vilket är helt ofattbart. Jag måste vända tillbaka det så att jag kan ta vara på hela dagen. Då det är måndag imorgon så kan det vara en bra dag att börja på. 

Image

 

Image