Finns så mycket man vill ha

Ibland så blir jag så ledsen att jag har så dåligt med pengar, eller ibland och ibland, jag är alltid ledsen över att jag har det dåligt med pengar. Men trots det så är det ändå roligt att kolla runt på vad som erbjuds. Jag fastnade på coolstuff.se och såg att de hade en tävling där man kunde vinna ett presentkort hos dom, så då började jag direkt kolla runt på deras utbud och fastnade för en del saker. Här ser ni min önskelista som består av lite smått och gott. Det jag vill ha allra mest från denna sidan är Polaroid kamera, sjukt coolt att ha en sån. Jag vill så kan någon ge mig 3000 så att jag kan köpa kameran och fotopapper? En julklapp till söta lilla jag? Jag menar, hur coolt hade det inte varit att ha en sån här kamera? En riktig klassiker och ikon inom fotograferingsvärlden.

646aeb73bef03dd1fcba61c315b450a9

Vill ni se min önskelista? Då får ni klicka på länken här nedanför och så kanske ni kan kolla runt på deras sortiment och hitta en massa saker ni också vill ha. Jag lovar, ni kommer fastna för åtminstone 5 saker. 😀

http://www.coolstuff.se/Onskelista/lYuJ3b

/ Emilia

You may also like