Jag kom in

Jag lyckades logga in på antagning.se tillslut, och det visade sig att jag hade tänkt lite fel. Jag har glömt mina inloggnings uppgifter till Stockholms universitets sida där man anmäler sig till tentor osv, och de inloggningsuppgifterna kan man även logga in på antagningen med, men jag glömde helt bort att sidan även har en egen inloggning, så då lyckades jag komma in på sidan när jag bad om ett nytt lösenord (då jag självklart hade glömt det också) Men det ordnade sig i alla fall, och det är det som räknas.. Ibland så tänker man verkligen inte men det var tur att jag kom in så att jag kunde se hur min antagning hade behandlats.

Så hur gick det då? Jo, jag hade sökt till 4 kurser till våren. Kreativt Skrivande, litteraturvetenskap, historia samt journalistiskt skrivande hade jag sökt. Jag kom in på litteraturen och historian, journalistiken ströks jag ifrån då jag kom in på de två övre, och jag hamnade på en reservplats över 100 på kreativt skrivande. Jag tackade ja till litteraturvetenskapen så till våren blir det att plugga det. Spännande.

antagning