Lite bättre blev designen

Så vad tycker ni? Nu har jag ändrat både på designen när det kommer till temat för bloggen, lite färger och även headern (som inte blev som jag tänkt) Jag hade skapat en större header i Word programmet Publisher, men då storleken för headern på detta temat bara var i denna rektangulära form så fick den bli så. Ser ändå inte helt fel ut, så jag är nöjd trots allt. Det enda jag ska fixa mer är att skriva något annat under min ”By Emilia” text högst upp. Texten där det står ”This WordPress.com site is the cat’s pajamas” är inte direkt något som jag vill ska stå på min blogg, men vet inte vad jag ska skriva istället så den får vänta lite. Sen så ska fler kategorier, meny flikar, samt en liten hörna där det står om mig komma upp. Tycker det är så roligt att få planera och skapa sin egen blogg, finns inga begränsningar utan det är bara att låta sin kreativitet flöda. 

ImageEn bild från ett event som jag och Lotta gick på för någon månad sedan.