Det lönar sig att tävla

Om man aldrig tävlar, så har man ingen chans att vinna. Många brukar säga att det inte är någon idé att delta i tävlingar då man aldrig vinner, men om du inte tävlar så har du självklart ingen möjlighet att vinna, så då vinner du aldrig och ditt påstående stämmer då. Det är hur logiskt om helst, du måste delta för att kunna vinna. Jag däremot älskar att tävla för jag ser det som en möjlighet, då det antingen är jag eller någon av de andra ca 30 tävlande som vinner priset. Om man inte tävlar så har man ingen chans att vinna, så jag tävlar alltid om jag ser ett pris som jag vill ha. Nu i juletider så är det tävlingar vart man än tittar och jag är med i några stycken. Ser jag något pris jag vill ha så tävlar jag i dagens lucka, men annars så struntar jag i det. Jag har bra erfarenheter av att tävla i julkalendrar. Förra året så gick det så bra att jag lyckades vinna en synundersökning, ett par svarta RayBan Wayfare solglasögon samt 2 Panasonic Lumix kameror.. Dom vinsterna var verkligen inget att klaga på så i år satsar jag igen, det är så roligt att vinna.

P1000282