Snygga naglar

För något inlägg sedan så skrev jag om min kärlek till ringar, att det är mitt ny funna beroende att ha någon sorts bling-bling på fingret. Det är så snyggt. Efter det inlägget så började jag tänka på mina naglar. Jag är inte så mycket för att fixa med mina naglar, jag målar inte ofta med nagellack och jag är inte heller speciellt noga med att hålla dom snygga i övrigt heller. Detta tycker jag är väldigt tråkigt för det ser så ovårdat ut, men jag har inte tålamodet till att måla naglarna då jag börjar röra vid saker innan det torkat så allt förstörs. Men när jag kom på att min favorit accessoar är ringar så vill jag ju självklart ha snygga naglar till det. Man kan inte ha en snygg ring till ett par fula och ovårdade naglar. Det går inte. Så nu har jag funnit ännu ett intresse som jag tycker verkar otroligt roligt där jag får pyssla lite, vara kreativ och göra mig fin på samma gång. Så jag har spenderat helgen med att söka runt på nätet efter dekorationer och nagellack som jag kan pyssla lite med. Har hittat många billiga, men ska önska mig i julklapp tror jag, lite roligare att få och så kan man önska sig lite dyrare saker. Men ska köpa lite saker själv först för att testa på.

Mina naglar just nu. 

P1000323