Gårdagen…vad ska man säga?

Igår så ställde jag till med en förfest hemma hos mig och det blev galet, roligt… och ja, galet. Vi firade även min 21-års dag igår och det var mina vänner Ava och Andrés som ville fixa med en överraskningsfest till mig så det tackar jag för, det var så snällt av er. Så det hela började med att vi förfestade hemma hos mig där vi körde ett drinkspel och sen så drog vi ut. Men vi kan säga så här att det inte blev som vi hade tänkt. De dom hade planerat var att jag skulle göra lite olika uppdrag som varje person hade tänkt ut och så skulle jag få en ros vid varje avklarade sak jag gjorde, men jag kom aldrig dit. Av någon anledning så blev jag väldigt full och började spy (jag tål väldigt mycket i vanliga fall men igår så vet jag inte vad som gick fel) så jag var tvungen att åka hem. Så kvällen blev inte direkt som planerat enligt Ava och Andrés men jag tackar er för att ni ville fixa det här. Så jag och min soulemate Emma drog hem vid 1 och kollade film och mös istället medan resten av gänget stannade ute och festade till sent. Det var en väldigt rolig kväll som började grymt, fortsatte lite sämre med illamåendet, men som sedan slutade bra. Tack för kvällen, ni är så härliga!

P1000285

P1000291

P1000310