Attitude mässan 24/11 2012

Nu i helgen så var det dags för årets upplaga av Attitude mässan som i år ställde till med detta så kallade modespektakel under denna helg 23-25 november, återigen på Kistamässan. Jag, som blev helt tagen av förra årets upplaga, blev otroligt glad när jag lyckades vinna två biljetter så jag bjöd med min Soulemate Emma på en dag fylld med mode, skönhet och trender. Hon tackade självklart ja! Men om jag ska vara helt ärlig, och inte för att jag vill låta negativ och tråkig i min blogg, men så vart jag väldigt besviken på mässan detta år. Jag vet inte vad som blev fel, men jag kände bara att mässan slog verkligen på stort förra året med föredrag med tips och information, mycket gratis saker, många tävlingar att delta i, fler intressanta utställare, maffigare modevisningar, bättre planerat och det hela kändes bara som ett downfall från deras sida. Förra året så var mässan en 10a, men detta året så blev det en 2a. Så jag är glad att jag vann biljetterna och slapp betala de 180 kr som de tog för biljetten. Det var roligt att spendera dagen med min Soulemate och min kompis Julia, men hela mässan var en besvikelse. Någon av er läsare som var där och vill dela med er av er uppfattning? 🙂