Från finaste <3

Nu har det varit 2 döda bloggdagar och det beror på att jag inte har varit hemma och haft tid till att sätta mig ner för att skriva ett inlägg och dels för att jag inte vet hur man bloggar på wordpress via mobilen ännu, vilket kunde ha varit bra att veta nu när jag har varit ute så mycket. Det där med att blogga via mobilen kommer jag lära mig väldigt snart tror jag. Min vän Lotta ska hjälpa mig då hon också har en wordpress blogg. Så det är därför det inte har uppdaterats under 2 dagar, så nu vet ni det. Men det som har hänt under dessa dagar ska ni få reda på i separata inlägg så att allt inte kommer på en gång.
Men det jag tänkte berätta för er här är vad jag fick av min finaste soulemate Emma i födelsedagspresent. Jag gillar den väldigt mycket, och jag gillar nog såna presenter som är lite twistade för det blir roligast. Men jag gillar bara att folk lägger ner tid och pengar på att ge något. Det betyder mycket. Men det hon gav mig var ett drinkspel till förfesterna som kommer i framtiden, en kortlek där det är sexställningar istället för kung/dam osv, sen en redbull då hon inte är systemetmyndig ännu och sedan en väldans massa kondomer. Så nu kan jag inte skylla på att jag inte har något skydd att använda. En hur rolig present som helst. Du är underbar du Emma <3