Happiness is hard to achive, but once gained, you will live on those moments even when life once again knocks you down.

har ni tänkt på hur mycket ont det är i världen. Man inte ens kan öppna tidningen utan att behöva mötas av orden krig, svält, död, terror, mord, katastrofer osv. Hur kan det finnas så mycket ont i en värld där den grundläggande tanken med vår mänsklighet var att leva i symbios med varandra. ge varandra kärlek och den trygghet som varje individ behöver. men världen är hemsk. Det finns dom som bara tänker på sig själva och sin egen framgång, det finns dom som blir maktgalna och går till attack mot sitt egna folk, det finns dom som inte känner kärlek för sina medmänniskor. Det är något som jag inte förstår. Hur man som människa vill göra så mycket ont för en annan människa. Jag tänker alltid att jag ska behandla andra som jag själv vill bli behandlar, för det är det mest logiska för mig. Om man är dum mot en person så vill man tydligen, i min bok, bli lika dåligt behandlad tillbaka. För jag förstår inte vad man man vinner på genom att vara otrevlig, dum och elak. Det är därför jag inte är det mot folk. För jag vet att ett glatt bemötande, snällhet och att man är trevlig ger en så mycket mer. Så istället för att fylla världen med hemskheter som folk som är elaka och skadar varandra, både fysiskt och psykiskt, och som bara bryr sig om sig själva, så vill jag att vi ska se varandra för dom vi är och acceptera att alla är olika men att det ändå går att visa och ge glädje till varandra. För det är det som håller oss igång.

Happiness is hard to achive, but once gained, you will live on those moments even when life once again knocks you down.