Tisdag 20 november

Hej Hej

Det känns verkligen som att dagarna flyger förbi och det är inte något som jag gillar. Man blir bara äldre och äldre men inte så värst mycket klokare på vad jag vill få ut av mitt liv. Jag har ju mina planer på hur jag vill att mitt liv ska vara i framtiden när det kommer till det ekonomiska, sociala, framgångsrika osv, men när det kommer till val av utbildning för hur jag ska ta mig till mitt drömliv så tar det stopp. Har ingen som helst aning vad jag vill då jag som i inlägget under fastställer att jag tröttnar väldigt snabbt och för varje dag som går så får jag bara mer ångest för det. Min ångest ökar nog väldigt mycket nuläget också då jag fyller år imorgon. 21 år fyller jag och jag har en enorm åldersnoja över att fylla 21 då jag känner att jag inte har uppnått det jag vill vid 21. Finns hur mycket som helst som jag inte har gjort än, som många redan har gjort, och som jag vill få gjort och göra, och det faktum att jag fyller 21 får mig att vakna till och undra vad det är som jag egentligen har gjort med mitt liv. Så nu ska jag ta tag i det. Det ska nu hända en massa saker! Det ska jag se till!

Image

Image