Spenderade lördagskvällen på ett fik

Hej på er, nu är det kväll igen när jag skriver men bättre sent än aldrig som jag brukar säga. Jag hann aldrig blogga igår innan jag drog ut för kvällen, och för er som undrar hur det gick med städningen så kan jag bara säga att jag hade roligare saker för mig. Så det innebar att jag inte ens började plocka undan saker. Det är fortfarande lika stökigt som det var igår, så inga framsteg där inte. Men för att återgå till gårdagskvällen så var jag väldigt fundersam över vad jag ville göra. Jag hade gjort upp planer med en kompis som inte blev av men jag kände ändå att jag inte ville vara hemma, men jag ville inte heller spendera så mycket pengar på dricka. Så då hörde en av mina närmsta vänner av sig och i bestämde oss för att sätta oss på det billiga Lion Bar vid Fridhemsplan. Köpte en cider där och hade lite snack med våra bordsgrannar, men efter kanske 1 timme så bestämde vi oss för att gå vidare till Espresso House vid Östermalmstorg för att avsluta kvällen med en Chai Latte. Hur underbart som helst att det finns ett fik som har öppet till 24 på helger, och till 23 på vardagar tror jag det var. Ett perfekt ställe att gå till under hösten om man inte orkar dra ut och festa. Men vi hade det väldigt trevligt och det blev en tidig kväll. Det behöver man ibland.

Image