Inspiration till bloggens nisch

Det som är det mest roligaste med att skapa en ny blogg är att man då kan börja om helt med inriktning och ton på innehållet och det man vill fokusera på. Det är den anledningen till att jag valde att lämna min gamla blogg och börja om på nytt. Detta val gjorde jag av flera anledningar också men de mest betydelsefulla var nog att jag dels inte var nöjd med mitt förra bloggnamn då det var väldigt larvigt och lätt att glömma bort, sen dels för att jag i den förra bloggen inte hade någon nisch/genre uttänkt och dels för att det helt enkelt inte kändes rätt. Jag hade glömt vad jag ville få ut med bloggen och vad jag ville få ut till läsarna och därför tröttnade jag på att lägga energi på en blogg som ändå inte skulle ge mig den personliga tillfredsställelsen. Så en nystart var något jag behövde och det var så jag hamnade här. Men jag har inte alla pusselbitarna på plats än om vad bloggen ska innehålla, men några idéer har jag. Jag ska även få hjälp av min vän Lotta, som bloggar här, om hur wordpress fungerar och hon ska även hjälpa mig att fixa en snygg header. Har som sagt några idéer som jag ska sitta och skriva ner nu. Inspiration, inspiration.

Detta är visserligen en gammal bild från 2007 och det är en historia bakom den som jag tänker berätta om i ett annat inlägg.

Image