Då har man instagram också

Man måste ju följa med i svängarna när det kommer till alla de sociala medierna som ploppar upp en efter en och jag är nu en av alla andra Instagram användare som finns där ute. Förr eller senare så måste man tydligen skapa sig ännu ett beroende för att uppdatera omvärlden om vad man gör under varje minut av sitt liv. Jag vet inte om man ska tycka att det är smart eller tragiskt att man ständigt måste vara uppkopplad och visa sitt liv för alla. Det känns som att innebörden för vad ett privatliv är inte kommer finnas kvar längre då vi alltid kommer vara uppkopplade varje minut av våra liv. I alla fall i nuläget, för vem vet vad framtiden för med sig? Det är något som däremot är läskigt, om vad som kommer hända med tekniken i framtiden. Men nu ska vi inte snacka om det, utan nu ska ni veta vad jag heter på Instagram, och jag heter emiliasandell. Follow Me!

Image