En ny blogg ger nya möjligheter

God eftermiddag.

Jag är nog som väldigt många bloggare därute som började med en blogg, uppdaterade den i kanske någon månad för att sedan låta den dö ut då inspirationen inte fanns, eller för att bloggadressen eller sin nisch inte kändes rätt. En bra bloggadress som man känner sig stolt över är väldigt viktigt, för det är som storbloggarna säger, och alla andra för den delen också, att det är sitt varumärke. Det kände jag, att jag ville ha ett bloggnamn som jag kan känna mig stolt över, som jag själv tycker om, något som jag skulle fastna för om jag skulle hamna på bloggen av en slump. Något enkelt ska det vara, något som är lätt att komma ihåg och något som säger vad bloggen handlar om. Det var på det sättet som jag visste att jag ville ha med mitt namn i adressen, för att visa att det är jag som skriver den och för att det är enkelt. Då mitt namn även är relativt ovanligt, så kändes det som ett perfekt namn att ha i min bloggadress, men på andra bloggportaler så har namnet Emilia varit upptaget, men när jag kom hit till WordPress och testade så var bloggadressen byemilia ledig. Ett helt perfekt namn, bloggen är skriven av Emilia. Kan det ha blivit bättre?